About Elevate

 

MIJN MISSIE
Juiste kleding voor het juiste figuur, dát geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Mijn missie is om jou dat gevoel van empowerment te geven.
Ongeacht wat je doet, waar je werkt of hoe je je dagelijks leven plant, elke vrouw zou zich geweldig moeten voelen bij wat ze draagt. Elevate Fashionstore draagt empowerment uit via elegante, tijdloze klassiekers en een minimalistische stijl.
ABOUT ME
Ik ben Michelle: twintiger, ondernemer, afgestudeerd in klinische psychologie met een grote Passion for Fashion. Dat laatste is in het verleden wat uit de hand gelopen. Op korte tijd vergaarde ik zoveel kleding dat ik mijn shopgedrag en mijn mentaliteit moest veranderen. Opruimen bleek het keyword te zijn samen met de nieuwe weg die ik wilde inslaan: minimalisme in fashion, tijdloze kledij die je naar hartenlust kan combineren.
Ik ruimde de helft van mijn kledingkast op en hield enkel de items bij waar ik écht gelukkig van werd. Nu zat ik daar met die enorme stapel – bijna ongedragen – jurken, rokken, broeken en shirts. Zelfs handtassen en schoenen had ik in overvloed. Wat begon met kleding te verkopen via 2ehands.be, Vinted en andere sites, groeide daarna uit tot een webshop met een mix van nieuwe en tweedehandskleding. Nu verkoop ik enkel nog nieuwe kleding, de tweedehandssectie kan je vinden op Vinted.
Ik houd onder andere van 'basic stuff' zoals sushi, wijntjes en going out with my girls (who doesn’t?). Wat je niet snel met mij zou associëren is heavy metal, maar toch is het zo! Zo ben ik elke zomer te vinden op de wei van Graspop. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er plaats mag zijn voor al die stukken van je persoonlijkheid, zonder in een hokje geduwd te worden.

MIJN VERHAAL

 
ELEVATE FASHIONSTORE
In januari 2021 startte ik met mijn webshop waar ik een mix van nieuwe een tweedehandskleding aanbood. Ik begon al snel te voelen dat mijn concept evolueerde, en dat de tweedehandskleding hier niet meer in paste. Daarom besloot ik enkel nog nieuwe kleding aan te bieden. Deze tweedehands stuks shop je nog steeds op Vinted.
Welk concept? Kledij waar je een boost van krijgt, vrouwelijke kleding met ambitie in een minimalistische stijl. Dat is de beste manier om mijn shop te beschrijven. En zo werd Elevate Fashionstore geboren.

 

ABOUT THE SHOP

A girl should be two things: who and what she wants coco chanel
-
 Elegantie, ambitie, stijl en zelfvertrouwen, dat is wat de kledij van Elevate   Fashionstore uitstraalt.  Klassieke kledingstukken die je ongelimiteerd kan
 combineren. Van broek tot blouse en van sandaal tot accessoire, je voelt je   vrouwelijk, elegant & chic and ready to take control!
 Kledij met ballen dus.
 
Elevate Fashionstore brengt diversiteit  naar en in jouw kledingkast. Hokjes bestaan niet. Jij past niet in een  hokje. Ook kledij past niet in één hokje.

Aansluitend aan deze visie ontwierp ik ook ondergoed ten voordele van PUNT. vzw, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Je leest er HIER meer over.