Verzend- en retourbeleid

Verzendkosten in België:

Bij een bestelling onder €40: €4,99

Bij een bestelling tussen 40€ en 75€: slechts €2,49!

Bij een bestelling boven €75: GRATIS

Verzendkosten in Nederland:

Bij een bestelling onder €40: €6,99

Bij een bestelling tussen €40 en €75: €3,99

Bij een bestelling boven €75: GRATIS

Pakjes naar Nederland worden verzonden via GLS. Ben je niet thuis wanneer de postbode langskwam? Dan kan je je pakje in het dichtstbijzijnde GLS punt vinden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Pakjes worden drie keer per week verzonden, op maandag, woensdag en zaterdag. Wanneer je bestelling verzonden is krijg je hier ook een automatische mail van, inclusief trackingcode.

Normaal wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Ben je niet thuis wanneer de postbode langskomt? Dan laat hij een briefje achter in de brievenbus waarmee je het pakket mag gaan afhalen op het dichtstbijzijnde postpunt.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Natuurlijk! Wil je graag je bestelling afhalen in Vorselaar (2290), dan kan je dit aanvinken bij de checkout, zo betaal je geen verzendkosten.

Ook passen kan. Stuur me een mailtje via info@elevatefashionstore.be, dan maken we verdere afspraken. 

Kan ik items retourneren? 

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? Kan gebeuren! 

We proberen retours zo veel mogelijk te vermijden door zeer bereikbaar te zijn. Heb je dus een vraag over een item? Aarzel niet om contact op te nemen! Dit kan via het vragenformulier op de website, via instagram of via mail op info@elevatefashionstore.be

Items die je niet kan retourneren: Solden items, Badass Underwear, juwelen, badkledij. 

Hoe kan ik mijn retour terugsturen? 

Toch niet helemaal tevreden van je bestelling? De verkeerde maat? No worries, dat regelen we. Retourneren kan via een B-post postkantoor naar keuze en kost €4,5.

Wat te doen?

 • Mail binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling naar info@elevatefashionstore.be met je ordernummer en de reden waarom je ontevreden bent over je bestelling.
 • Je bestelling dient binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te worden. Binnen 14 kalenderdagen moet het pakketje dus terug bezorgd zijn bij ons.
 • Je krijgt een retourlabel toegestuurd via mail. Dit label moet je op het pakket plakken, en dan gaan versturen bij je plaatselijke postkantoor (Bpost).

Na ontvangst van het item (of items) in de originele staat, wordt er overgegaan tot terugbetaling. Hier worden de verzendkosten van het retourpakket dan afgetrokken (€4,5). Je staat dus zelf in voor de kosten van een retour.

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren kunnen worden teruggenomen.

Kan ik mijn retour ook terugbrengen?

Zeker!

Woon je in de buurt van Vorselaar (2290)? Dan is het soms makkelijker én sneller om het pakketje dat je wil terugsturen gewoon bij ons binnen te brengen. Hoe? Stuur me een mailtje via info@elevatefashionstore.be, dan maken we verdere afspraken. Wanneer wij het pakketje terug hebben wordt het bedrag meteen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Voorwaarden voor retourneren:

 • Items dienen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te worden (teruggebracht worden of per pakket terug verstuurd zijn en bij ons afgeleverd).
 • Ontvangen wij de retour later dan 14 kalenderdagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van de volledige verzendkosten)
 • Items dienen in VOLLEDIGE originele staat te worden geretourneerd zonder dat de hangtags verwijderd zijn en bij voorkeur in de originele verpakking
 • Items die beschadigd zijn, gebruikt, gewassen, bevuild of onvolledig zijn kunnen niet geretourneerd worden
 • Items die sporen van make-up bevatten, parfum of transpiratie kunnen niet geretourneerd worden
 • Cadeaubonnen kunnen nooit geretourneerd worden
 • Solden items, badkledij, lingerie (Badass Underwear) en juwelen.

Retourneren kan, maar dan zijn de verzendingskosten volledig voor de koper (€4,50).

Kan ik een bestelling omruilen?

Omruilen is enkel mogelijk wanneer er nog voldoende stock is van een item. Bij het omruilen van een artikel is de verzending van het nieuwe artikel voor rekening van de klant.

Van zodra wij de artikelen terug hebben ontvangen, storten wij het bedrag van de geretourneerde kledij terug. Elevate Fashionstore is niet verantwoordelijk voor artikelen die retour worden gestuurd en kwijtraken. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant. Indien de artikelen niet worden teruggeleverd aan Elevate Fashionstore kan er niet overgegaan worden tot terugbetaling.

Heb ik garantie?

Elevate Fashionstore hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

 • Wanneer het kledingstukken sporen bevat van gedragen te zijn
 • Verkleuring van sieraden
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften